Maria Montazami

MARIA MONTAZAMI, vilken jävla toppen människa. JA jag är seriös. Jag vet inte men jag får lite tycka-synd-om-ta-hand-om-oj-vad-hon-är-söt-men-pantad-är-hon-seriös-känsla. Hennes tips är ju helt fantastiska:
"- Om nåt är jättedyrt och ens man inte vill betala så kan man säga att den kosta 60 dollar och sen tar man resten från matkassa. Det är jättebra!"
Eller när hon säger att det är så skönt att tjäna egna pengar när det i själva verket är hennes man som pröjsar lönen... NAaaaaaaaaw.. Men hon verkar ju ha ett enormt stort hjärta iallafall.


Nu ska vi iväg.

Over and Out
//M


Imponerad..

Lusläser allt jag kommer över om rånet i Västberga. Vilken jävla grej! Jag kan inte låta bli att känna mig sjukt imponerad av dessa killar. Undra hur många år dom planerat!? 
Dom har snott en helikopter, bombhotar polisens helikoptrar, hissar ner 3-4 pers, lite mer bomber, på 15 minuter hissar dom upp pengar till helikoptern, sen drar dom, dumpar helikoptern på ett svårlandat ställe men nära till motorväg och sen drar dom!! I repeat: Vilken jävla grej! Jag blir alldeles matt!

Senaste 2 veckorna har jobbet tagit över mitt liv. Vi har så himla mycket på gång att det upptar alla mina tanker. Känns ändå väldigt skönt att vi är uppgoing. Snart byter jag kontor också. Så jag letar febrilt efter ny lägenhet, varje dag när klockan slå tolv går jag in på Hemnet och letar efter vårt nya hem. Jag har inte hittat nåt än som känns oss. Jag känner spontant att jag måste vinna på lotto om jag ska ha en chans på lägenheterna jag verkligen vill ha.. eller råna en bank.. om dom får gömma sig här en stund så kanske jag kan få lite.. bara en påse pengar....

Over and Out
//M


Movie..

Nu tittar jag på tv 4, men käre värld. Oscarsnominerad hoppas jag!? Jag har läst böckerna och hade sjukt höga förväntningar på filmerna. Sjukt oskön dubbning. Och synd att dom frångått handlingen i boken så mycket.

Innan såg jag kändisdjungeln.. inte heller precis ett mästerverk. Tur att det är slut snart.

Over and Out
//M

NOBODY puts baby i a corner!!

Dirty Dancing på SVT.

Förstår ni vad fina dom är i den filmen!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH jag dör. Den är så bra.
Om jag hade fått välja ett årtionde att bli född så hade jag valt 70-talet. För då hade man upplevt 80-talet på ett annat sätt.. tror jag iallafall. Nu har jag bara små fragment. Jag är ju trots allt född 83...

Men jag kommer ihåg att jag ganska ofta (läs varje dag) stod på en röd pall i vardagsrummet och sjöng carola och Fleetwood Mac låtar för familjen.

Over and Out
//M

Bläääääää...

Vilken jävla skitnatt vi haft... Jag har blivit sparkad på, riven, slagen med snutten, kuddbestulen, täcket var det NÅN som kasta i golvet. Och nu ligger min lilla ängel här brevid mig i soffan och ser alldeles oskyldig ut. Men jag vet misann att det var hon.. mig lurar hon inte.. det lilla monstret..

Over and Out
//M

Sjuda hit och sjuda dit...

Va fan är grejen med sjuda??? Är det koka eller inte koka? Är det liksom bara en liten bubbla lite då och då?
För i så fall så kan man inte sjuda på min spis. Det kokar mycket eller inget. Jävla knorrfärdigsås. Inte ens anpassad för moderna grejs längre.

Over and Out
//M

R.I.P Patrick Swayze




"Nobody puts Baby in a corner"

Over and Out
//M

Hajar..

Jävlar i min låda... mållös.. har precis sett Svenska Hollywoodfruar på TV3. Seriöst!?

Hur fan kan man bli så jävla oförskämd som Paul Ankas fru.  
"Alla hajar är gjorda av brosk, och det är dom enda djuren som inte kan få cancer så om man äter brosk så får man inte cancer eller det är ju min teori"
Jajemen... Ändå nånstans hoppas jag att nån liten liten cancerforskare tittar på just detta program och kanske spinner vidare på den idén.

Hon som höll i nån middag och grinade över Pamela var ju den enda som hade lite självinsikt "Jag är psykiskt störd".. Hennes ord, not mine..

Sov gott!
Over and Out
//M

Snygg..

Har ni sett sångaren i Fibes oh Fibes!? Jävlar va snygg han är. Har liksom inte sett det förän nu. Inte undra på att min dotter gillar deras musik.. Fast hon är i och för sig bara 4 år och kanske inte lika ytlig som sin mamma.. men ändå..

Intressant inlägg..............

Over and Out
//M

Är det bara jag eller..




Mehmed Jakic? Som fick en guldbiljett i Idol....Mehdi Ghezali, ni vet han som suttit på Guantanamo...

I say no more..

//M

Discovery har äntligen landat!

Jag sitter med megafrulle, Jag har tittar på landningen av Fuglesang och hans kompisar. Och hela grejen känns jävligt skum.
Jag tittar på Svt 1, nere i högra hörnet är det en liten ruta med en panel från SVT som sitter i studion, sen helbild på själva landningen från i natt. Sen liksom inget mer. Panelen pratar lite om vad som händer nu och en kvinna berättar att det är mycket som skall göras och att dom förmodligen får sitta där i minst en timme till. Sen blir det tyst. På bild en landningsbana med en raket som står still... och allt är tyst, panelen som sitter nere i en liten ruta i hörnet och tittar på den stillastående raketen, helt tysta.. och inget händer. Allt är still. Det är tyst i flera minuter. Och hela situationen känns obekväm. Som om jag sitter där med dom i studion och ingen vet vad man ska prata om..och allt är bara pinsamt.


Over and Out
//M

God Morgon Världen!

Min nya loppislampa som jag har i mitt sovrum luktar lite konstigt när den är tänd, liksom jädrigt bränt, men det syns inget. Så nu ska jag nog inte tända den nåt mer. Men det får hänga kvar för den är så himla fin.

Och Fuglesang verkar inte komma hem. Han är fast i rymden. Lite komiskt, först dom kommer inte upp och sen dom kommer inte ner.. kanske vi vänta med att åka till rymden tills vi har lite bättre koll..

Blondinbella ska bli stjärnreporter på MTV, i New York.. jag vet inte alls ja om ja tycker det är en bra idé...

Nu ska jag till jobbet och dottra min ska få Chickenbits till lunch på dagis så hon har varit klar för avfärd sen 4 imorse. Hon älskar mat, förmodligen lite lite mer än vad hon älskar mig.. det har hon efter sin morfar.

Over and Out
//M
 

Barnprogram.

Min dotter är relativt ointresserad av barnprogram, vilket jag tycker är bra eftersom det tyder på att hon kan roa sig själv. Men jag blir fundersam på vad dom visar ibland. Har ni sett det här.. drömmarnas..nånting. Iggle Piggle och pontipiner. Dom flyger runt i en raket, en av dom går och tvättar dom andra med en svamp i ansiktet och nån bor i en rullande säng. Jävligt myko kort och gott. Känns som än bättre tripp på Acid när man ser det.

Sen det här som har gått på söndagar ett tag.. med nån sten och farornas konung. Tror det är Astrid Lindgren som skrivit den. Jag får samma ångest av den som jag får av Apolivas dödsreklam.

Själv lusläste jag hästböcker när jag va liten så jag fastnade aldrig för nåt speciellt program, förutom Sunes Jul. Som jag älskar än idag. Jag gav den DVD:n till min dotter (läs mig) i julklapp förra året. Jag skrattar så jag nästan gråter åt vissa saker.

"Sol inne, Sol i Sinne"
                    - Rudolf Andersson

Over and Out
//M

IDOL!!!

Idol... jag älskar det!! Jag gillar inte helt konceptet men däremot försäsongen. Finns inget bättre än att titta på människor med lite mindre bra självinsikt. Som ensamstående mamma har man mycket prestationsångest. A och O för att kunna uppfostra ett barn till en bra människa är ju att kunna orientera sina egna brister och inte föra dem vidare till sina barn, och ibland känner man att man inte riktigt når ända fram. Man vet liksom inte helt hur man ska hantera saker. Och då kommer Idol och förgyller min vardag. Stackars människor. Varför?? Varför? Vem har intalat dessa stackars människor att de kan sjunga? Vem har misslett dem så mycket?

Shit, jag började skriva inlägget för 51 minuter sen.. jag är helt fast.. eller mest bedrövad.. Va f-n händer?
Sveriges Rihanna va en höjdare. Idol-Jon va grym. Och hon gråt-tjejen sjöng fint ju.. synd..

Nej nu ska jag in och kolla idolsajten, som en tvättäkta nörd. Det värsta är att mitt intresse sinar helt så fort dom duktiga är med...

Over and Out
// M

Köpa hit och köpa dit..

Sitter mitt emellan två bostäder, eller egentligen sitter jag mest utanför en bara, för jag ska slänga ut min till försäljning och köpa en ny. Men är så jävla velig. Vet inte alls vad jag vill ha.. Jag vet bara att jag inte ska bo kvar här. Jag har en del pengar i lägenheten som det är nu som jag får tillbaka vid försäljning, men jag vet inte alls vad jag tycker att jag har råd med. Jag skulle vilja köpa ny soffa i dom pengarna, en solsemester för lilla familjen och sen ett körkort.. NEJ JAG VET, 26 ÅR UTAN KÖRKORT!!.

Men sen vill man ju köpa nåt som man riktigt vill ha, och då kanske det kostar. Jag blir alldeles nervös av att tänka på det.

Ibland är det värsta som finns att vara vuxen. Man måste tänka så himla långt... Jag vill leta magiska stenar, klä ut mig till prinsessa och bli sur när jag inte får som jag vill.

Over and Out
//M

Lördagsmys.

Nu är vi hemma igen. Sköööönt, hittade ingen svamp, NOLL svampar. Jag tycker alla hittar svamp.. men inte vi =(
Min lilla svampentusiast vart himla besviken så vi köpte trattisar istället. Sen har vi vart ute i parken och lekt. Jag försökte kolla lite i EM´s ny möbelkatalog men det slutade med att vi låg på knä i lekparken oh letade.. håll i er nu.. MAGISKA STENAR!!!! Dem fanns överallt, på vilket sätt dom är magiska är lite oklart. Men jag håller med.. det är nåt visst med dom. Säkert 10 miljoner hittade vi. Och alla ska vi ha i en skål i fönstret tills E tröttnar eller tills magin har gått ur dom.

Så nu väntar mys i världsklass ikväll. Fibes oh Fibes spelar på sommarkrysset och är min dotters absoluta favoritband så vi ska se på det och hoppas på att dom spelar Love Child så hon och jag kan dansa hej vilt här.

Och så håller vi tummarna för oss ikväll, vi spelar nämligen på Lotto. Jag hoppas att jag vinner. Så jag och E kan leta magiska stenar varje dag, eller åtminstonde till hon MÅSTE börja skolan.

Over and Out
//M

Morrn på er.

Just nu äter vi mastodontfrulle. Macka, fil m bär, kaffe, te, jos, ägg, frukt och DN till mig. Mys. Idag blir det förhoppningsvis svampplockning. Och loppisar, fast jag vet att vår chaufför inte är lika road. Men om man åker förbi måste man ju stanna. Tänk om man missar nåt. Det som gör ens hem komplett. För ett par veckor sen köpte jag den finaste öronlappsfåtöljen i brunt skinn på loppis, lagom snyggt sliten och hur skön som helst. Men jag känner mig inte riktigt färdig än här hemma. Och då kan man bara inte nochalera loppisarna.

2 av mina semesterveckor tillbringade vi på landstället i Skåne. Vi var på loppisar varje dag, hade jag haft bil så hade förmodligen kommit hem med ett helt nytt hushåll. Men nu flög vi ju så jag fick begränsa mig lite, till ett par gamla flaskor, en fin te burk, ostbestick och en tavla. Min faster visade mig till världens härligaste ställe, Lilla Ro, Fik/klädaffär/Loppis. Till och med min 4 åriga dotter med spring i benen satt snällt i 2 h och fikade, tittade på lite grejer och fikade lite till.
http://www.lillaro.nu/ 

Vid pricken längst ner har vi vårt sommar hus, i Skepparkroken. Jag har världens bästa barndomsminnen därifrån. Många av dom vänner jag växt upp med där har jag kvar än idag. Alla utom välrdens bästa Farfar, han var den bästa Farfar man kan tänka sig. Jag minns hans gräsmatta. Med en sydvester på huvudet, gamla hedliga tretorn stövlar, avklippta jeans och en cigg i mungipan gick han fram och tillbaka, varje sommar, varje vecka med sin gräsklippare, förmodligen 100 tals mil. Förmodligen hade gräsklippningen lite terapeutisk verkan på honom, precis som målande är för mig.

Jag minns också att vi brukade köpa fisk från Olle i viken. Farfar ropade från något hörn i huset: "-Barn, snart kommer Olle." Sen satt vi fastklistrade vid fönstret och tittade ut över Skälderviken för att få en skymt av båten. När man sen såg den lilla motorförsedda ekan med en orange flagga sprang man ner på bryggan för att vara först i kö, vilket man sällan var. Men det gjorde ingenting, för jädrans var stor man kände sig med Farfars pengar på fickan. Och så hade man blivit ombedd att köpa torsk och om torsken var slut fick man välja fisk själv. Och himlarns vad man önskade att torsken skulle vara slut. Så man fick välja själv. Och bli ännu lite mera stor.

Nej nu ska vi faktiskt dra ut på landet.

Over and Out
//M

Depp..

Igår satt jag och skulle blogga men det vart mest att jag tittade på skärmen utan att skriva ett endaste ord. Det kom liksom inget.. tomt.. Så jag gick och la mig. Tänkte lite på branden i Staffanstorp och funderar på hur man som anhörig reser sig från nåt sånt.. depp va?

Och sen vill jag ha en nytt jobb. Och en ny lägenhet, hur mycket jag än tittar på Hemnet så hittar jag inget som jag tycker tillräckligt mycket om.

Nu till nåt komiskt..Fan, jag som tycker det kan va slitigt med en unge.. kolla. 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5732897.ab

Det är Josh, 21, tvillingarna Jana och John-David, 19, Jill, 18, Jesse, 16, Jing, 15, Joseph, 14, Josiah, 13, Joy-Anna, 11, Jeremiah, 10, Jedidiah, 10, Jason, 9, James, 8, Justin, 6, Jackson, 5, Johannah, 3, Jennifer, 2 och senaste barnet Jordyn-Grace, 1.

Dom måste ju sluta ligga med varandra.. så här kan dom ju inte kolla på. Tänk när alla barnen börjar skaffa egna familjer, hur många kusiner det kommer bli. Nu har ju jag bara 5 kusiner och en himla lite släkt men man behöver ju inte överdriva. Familjen Dugger i USA.. dom planerar säkert på att ta över världen. Bli typ 50 % av USA´s befolkning. Och dom är ju inte helt långt i från målet.

Jag ska försöka skriva om något kuligare ikväll.. jag lovar..

Over and Out

//M

RSS 2.0